Search

Vind jij het kiezen van een kredietverzekeraar ook zo lastig?

Een kredietverzekeraar kiezen kan een lastige keuze zijn. Verzekeraars zijn meestal redelijk eenvoudig te vergelijken, bij een kredietverzekeraar is dit net iets anders. De situaties van bedrijven verschillen namelijk zoveel dat het niet eenvoudig is om te bepalen waar jij het voordeligste een verzekering kunt krijgen. Gelukkig kan je het wel aan iemand anders overlaten om uit te zoeken wat de meest voordelige verzekeraar is voor jou. Het beste is natuurlijk om dit over te laten aan een ervaren en onafhankelijk bedrijf. Onafhankelijkheid is hierbij natuurlijk zeer belangrijk. Het bedrijf dat wij hiervoor erg kunnen aanraden is Dutch Credit Brokers. Dit bedrijf is volledig onafhankelijk en gaat zeer professioneel te werk. Ze krijgen het hier dan ook altijd weer voor elkaar om een aantrekkelijke deal te sluiten voor hun klanten.

Kan je zonder kredietverzekeraar werken als jij je klanten goed kent?

Veel mensen vragen zich af of zij wel een kredietverzekering nodig hebben. Het is absoluut aan te raden om een verzekering te nemen, ook als jij je klanten wel goed kent. De meeste problemen ontstaan namelijk juist met klanten waarmee al een goede relatie is opgebouwd. Het risico dat iemand niet meer kan of wil betalen bestaat natuurlijk altijd. Het is daarom zeer belangrijk dat je echt op zoek gaat naar de juiste verzekeraar. Op deze manier hoef jij niet bang te zijn dat iemand niet meer betaalt.

Hoe hoog is het risico zonder kredietverzekering?

Wanneer je geen kredietverzekering hebt, loop je veel risico. Wanneer een klant niet betaalt, kan dit ervoor zorgen dat jij je eigen rekeningen niet meer kan betalen. Een klant die niet betaalt kan dus je eigen faillissement betekenen. Jaarlijks gaan er hierdoor ontzettend veel bedrijven failliet. Dit is natuurlijk erg zonde. Voorkom dat jij hier ook het slachtoffer van wordt door een goede verzekering af te sluiten. Je loopt het meeste risico als je grote hoeveelheden producten verkoopt met een klein winstmarge. In een risicovolle branche is het echt essentieel dat je goed verzekerd bent. Het is absoluut aan te raden om een goede verzekering te vinden met behulp van Dutch Credit Brokers.

De voordelen van een goede kredietverzekering

Met een kredietverzekering ben je niet alleen verzekerd tegen een klant die niet betaalt. Je hebt daarnaast nog een aantal voordelen! Zo verzorgt de verzekeraar bijvoorbeeld de incasso indien dit nodig is. Dit scheelt je dus al een hoop werk. Bovendien kan je bij een verzekeraar ook bedrijfsinformatie opvragen. Zo kan je vooraf al zien of een klant de middelen heeft om te betalen of niet. Voorkomen is in de meeste gevallen natuurlijk beter dan genezen! Het is ook mogelijk om de kredietwaardigheid te controleren via Dutch Credit Brokers. Dit bedrijf is ontzettend handig wanneer jij een bedrijf in een risicovolle branche hebt. Het is absoluut aan te raden om eens op de website van het bedrijf te kijken. Op deze manier hoef jij niet bang te zijn dat je bedrijf failliet gaat dankzij een ander.